Om oss

mopeder, elmopeder, mopedverkstad, emmaboda, lessebo, tingsryd, växjö

Behöver du i bland annat Emmaboda, Lessebo, Tingsryd eller Växjö med omnejder hjälp med mopeder eller elmopeder av en mopedverkstad?

BD Cykel Motor & Skog startade våren 2017 och är ett nytt företag i branschen. Men jag, Börje Daniels, har alltid varit intresserad av att skruva och fixa med motorer, och därför är jag glad över att idag kunna arbeta bland annat som en mopedverkstad för de kunder i Emmaboda, Lessebo, Tingsryd eller Växjö med omnejder som är i behov av att få hjälp med sina mopeder eller elmopeder. Det har varit ett intresse så länge jag kan minnas. När dåvarande ägare till butiken och verkstaden jag huserar i skulle lägga ner tog jag chansen att starta denna verksamhet. För mig är det mycket viktigt att kunderna är nöjda och alltid bemöts på ett trevligt och glatt sätt.

I butiken hittar du ett brett sortiment av el-cyklar, vanliga cyklar, elmopeder, vanliga mopeder, fyrhjulingar, motorsågar, gräsklippare, grillar, trimmers och all trädgårdsutrustning du kan tänkas behövas i din trädgård. Jag är även återförsäljare för reservdelar för exempelvis mopeder, motorer och samtliga produkter jag säljer. 

Jag utför olika typer av arbeten och därför är målgruppen också stor. Jag vänder mig främst till kunder som finns i bland annat Emmaboda, Lessebo, TIngsryd och Växjö med omnejder, och jag kan hjälpa till med det mesta inom området. Du kan komma till mig och få din cykel reparerad eller för att få en allomfattande service. Jag reparerar och servar även din gräsklippare, trimmer och motorsåg om du har behov av det, och jag fungerar även som en mopedverkstad som du kan vända dig till om du behöver hjälp med mopeder eller elmopeder. Oavsett om du har köpt din produkt hos mig så servar och reparerar jag det du behöver ha hjälp med. Hos mig kan du räkna med bästa tänkbara kundbemötande och jag lovar att du blir nöjd med resultatet.

Om du som finns i bland annat Emmaboda, Lessebo, Tingsryd eller Växjö med omnejder är intresserad av att få veta mer om mig, min verksamhet eller det som jag har att erbjuda som en mopedverkstad, återförsäljare eller någonting annat som jag gör är du välkommen att ta kontakt med mig så svarar jag på alla dina frågor.